Welkom

bij ons fullservice internetbureau

wij helpen u met het optimaliseren van uw internetstrategie. sinds onze start in 2008 hebben wij voor een breed scala aan opdrachtgevers gewerkt om een inhaalslag te realiseren op gebied van online commercie.

Vanuit Zwolle / Assen

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtsaf (Ring Groningen Oost), en neemt u vervolgens de tweede afslag rechts richting de A7/E22. Hier houdt u rechts aan en gaat u vervolgens de A7 op. Bij de volgende stoplichten moet u rechtsaf richting de Euroborg. Als u de Euroborg gepasseerd bent, moet u links aanhouden. U ziet dan de Mediacentrale aan uw linkerkant.

Vanuit Winschoten

Vlak voor de stad Groningen slaat u bij de stoplichten linksaf. Vervolgens rijdt u richting de Euroborg (deze staat links van u). U rijdt langs de Euroborg uit en houdt links aan. Vervolgens verschijnt de Mediacentrale aan uw linkerkant.

Vanuit Drachten / Heerenveen

Bij het knooppunt Julianaplein gaat u rechtdoor. Vervolgens neemt u de tweede afslag rechts richting de A7/E22. Hier houdt u rechts aan en gaat u vervolgens de A7 op. Bij de volgende stoplichten moet u rechtsaf richting de Euroborg. Als u de Euroborg gepasseerd bent, moet u links aanhouden. U ziet dan de Mediacentrale aan uw linkerkant.

Vanaf het Centraal Station Groningen

Vanaf het centraal station gaat er ieder half uur een bus: lijn 20. Deze stopt voor de Euroborg. Als u bent uitgestapt bij de Euroborg moet u richting het spoor lopen. U ziet dan de Mediacentrale verschijnen aan uw linkerkant.

Contact

Wolters & de Maar
Helperpark 282-G
9723 ZA Groningen

info@woltersdemaar.nl
050-850 10 25
050-850 10 21

Contact

Wolters & de Maar
Helperpark 282-G
9723 ZA Groningen
info@woltersdemaar.nl
050-850 10 25
050-850 10 21